Over mij

Hallo, ik ben Feikje Meeuwsen. Op deze website kun je mij volgen op mijn vele reizen. Mijn man Wim Meeuwsen is mijn vaste reispartner.

Locatie-onafhankelijk freelancer

Nadat ik 25 jaar met plezier bij Ska Kinderopvang heb gewerkt (de laatste 13 jaar als communicatiemedewerker) is in 2019 het roer omgegaan. Ik heb ontslag genomen en ben nu locatie-onafhankelijk freelancer, oftewel digital nomad. Dit betekent dat ik al reizend werk.

Lees hierover mijn artikel Digital nomad – van droom naar plan.

Ik heb ruim 12 jaar als allround communicatiemedewerker in vaste dienst gewerkt en daarbij veel ervaring opgedaan in o.a. het beheren van websites, het verzorgen van nieuwsbrieven, en het herschrijven en redigeren van allerlei soorten teksten. Allemaal zaken die ik ook als freelancer leuk vind om te doen en die ik online en op afstand kan doen. Ik heb op dit moment 3 vaste klussen: ik ben webredacteur/communicatieadviseur bij ABC Amersfoort, ik verzorg de klantenservice van Toffe Sokken en ik houd dit reisblog bij. Daarnaast heb ik nog ruimte voor kleine, kortdurende opdrachten. Zie ook mijn profiel op LinkedIn.

Afilliate

Even wat uitleg over de advertenties op dit reisblog. Als je via die advertenties een boek of ander product bestelt, krijg ik als affiliate partner een kleine vergoeding. Die helpt mij deze website te in de lucht te houden.

In dit artikel geef ik bijvoorbeeld een overzicht van een aantal producten die wij handig vinden in onze camper met affiliate links.